“Έκλεισε” η ενότητα των θεατρικών παραστάσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας – ΦΩΤΟ

Η ενότητα των Θεατρικών Παραστάσεων, μία από τις σημαντικότερες του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας έβαλε τους δικούς της τίτλους τέλους, έχοντας έναν αξιοζήλευτο απολογισμό προσέλκυσης θεατών.
Η αυλαία έκλεισε με την θεατρική παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» του Ντάριο Φο, με το κοινό να γεμίζει και τις δύο ημέρες ασφυκτικά το θερινό θέατρο της Πάτρας.
Την παράσταση παρακολούθησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί – διαμερισματικοί σύμβουλοι, πρόεδροι οργανισμών, μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου της Πάτρας και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ζωγραφικής
*ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ
Το ανανεωμένο Δημοτικό Θερινό Θέατρο της Πάτρας της οδού Ρίτσου έγινε φέτος πόλος έλξης για χιλιάδες θεατές οι οποίοι παρακολούθησαν είκοσι (20) θεατρικές παραστάσεις, στη συντριπτική πλειοψηφία των οποίων τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί.
Το Δημοτικό Θερινό Θέατρο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής με την υλικοτεχνική του υποδομή να αποτελεί πλέον παρακαταθήκη για την πόλη καθώς υπάρχει η δυνατότητα το σύνολό της να χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία θερινού θεάτρου σε άλλο χώρο.