Ένας…”Μαυρογιαλούρος” έσβησε τα “φώτα της ράμπας” για φέτος στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου (ΦΩΤΟ)

«Τα φώτα της ράμπας» έσβησαν για τη φετινή ενότητα του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, το βράδυ της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου στο αίθριο του Παλιού Δημοτικού Νοσοκομείου, με την πραγματοποίηση της παράστασης «Υπάρχει και φιλότιμο», η οποία ανέβηκε από την θεατρική ομάδα «ΗΘΟΣ ΠΟΙΕΙ».
Την παράσταση παρακολούθησαν δεκάδες φίλοι της ερασιτεχνικής θεατρικής δημιουργίας και έκφρασης, γεμίζοντας το χώρο του αίθριου, οι οποίοι απόλαυσαν μία «ιστορική» κωμωδία με τον υπουργό Μαυρογιαλούρο να βιώνει το «μένος» των κατοίκων του Πλατανιά όταν επισκέπτεται με την κόρη του την εκλογική του περιφέρεια με αφορμή τα εγκαίνια ενός μαιευτηρίου.
Την εκδήλωση παρακολούθησε και προλόγισε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανσμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο υπεύθυνος της επιτροπής στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Κώστας Τζουραμάνης, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στον Πολιτιστικό Οργανισμό.
Η ΑΥΛΑΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΒΑΝDA MORENA»
Οι τίτλοι τέλους για το φετινό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου θα «πέσουν» και επίσημα στις 9.00 το βράδυ την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στην «Ιχθυόσκαλα» στο Νότιο Πάρο της Πάτρας, όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με δωρεάν είσοδο για το κοινό, από το μουσικό σχήμα Banda Morena.
Οι “Banda Morena” είναι μία πολυδιάστατη µπάντα, η οποία κινείται σε ποικίλα µουσικά είδη. Το σχήμα να χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα, κέφι, δημιουργική φαντασία στη µουσική προσέγγιση, και φέρνει κάτι νέο στην τοπική µουσική σκηνή. Η συμπλήρωση του «ράστερ» της ομάδας έγινε µέσα από µια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ανθρώπων που έχουν θητεύσει σε πολλά µουσικά σχήματα της περιοχής και όχι µόνο.
Ο ήχος και οι µελωδίες της µπάντας ταλαντεύονται ανάμεσα στο ροκ, έντεχνο, swing, rock n’ roll, disco, κυρίως της ελληνικής, αλλά και της ξένης µουσικής σκηνής, µε ρετρό αισθητική και ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις.
Τη σχήμα απαρτίζουν οι Εύη Αναστοπούλου(τραγούδι), Χρήστος Ζαχαρόπουλος(τραγούδι) Θοδωρής Βένδρας (μπάσο – φωνητικά), Φώτης Αθανασόπουλος (πλήκτρα), Λεωνίδας Βασιλόπουλος (κιθάρα) Νίκος Χαραλαμπάκης (τύμπανα).