Γέμισε το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου για το “Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω”

Μία κοινωνική σάτιρα γεμάτη από καυστικό χιούμορ απόλαυσαν το βράδυ της Κυριακής 10 Οκτωβρίου οι φίλοι του ερασιτεχνικού θεάτρου που κατέκλυσαν το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου για να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω», που παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαβλανίου «Θεατρικές Ανησυχίες» .
Το έργο γράφτηκε από τον Ντάριο το 1974-75 με τον συγγραφέα να δημιουργεί μια διαχρονική φαρσοκωμωδία, με θέματα που παραμένουν και σήμερα τραγικά επίκαιρα. Η δράση του έργου αναφερόταν στη δεκαετία του 70 στην Ιταλία, αλλά οι καταστάσεις μοιάζουν ίδιες: Ανεργία, μισθοί πείνας, κερδοσκοπία, εκμετάλλευση. Στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον η δυνατότητα να καλύψει κανείς τις βασικές ανάγκες της τροφής και της στέγης, αποτελεί τον πρακτικό ορισμό της έννοιας της αξιοπρέπειας για το ανθρώπινο είδος. Η παράσταση ανέβηκε σε σκηνοθεσία Ευαγγελίας Φωτοπούλου.
Την παράσταση παρακολούθησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη η οποία απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.