Ευανθία Ρεμπούτσικα – Έλλη Πασπαλά

Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και η  ερμηνεία της Έλλης Πασπαλά συναντούν το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας με σκοπό να «ξεναγήσουν» το κοινό σε  ένα  μαγικό  χορό,  πλημμυρισμένο  από υπέροχες  μουσικές.

Αυτό εγγυώνται οι μοναδικές ερμηνείες τους, το Κυριακάτικο βράδυ, οι εικόνες , οι ήχοι και τα χρώματα, που θα ξυπνήσουν θύμισες, παραπέμποντας σε νύχτες καλοκαιρινές και στα σινεμά της γειτονιάς.

Στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας το βράδυ της προσεχούς Κυριακής 24 Ιουλίου, τραγούδια και μελωδίες  θα γίνουν η συντροφιά των ονείρων μας  . Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά θα ξεδιπλώσουν μια μουσική διαδρομή μέσα από την οποία ανταμώνουν η Ανατολή και η Δύση .

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας ,με την  Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά να  παρουσιάζουν μια μουσική συνεργασία ,με γυναικεία ματιά, ευαισθησία και διάθεση, δίνοντας η κάθε μία το δικό της ξεχωριστό στίγμα.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μουσικές από τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες   όπως ο «Νοτιάς», «Nadide Hayiat», “Iftarlik Gazoz” και τα θεατρικά έργα «Τρίτο Στεφάνι» και «Συρανό».

Η  Έλλη Πασπαλά ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της συνεργασίας της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, καθώς και μία επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει σφραγίσει με την σπάνια εκφραστικότητά της.  Αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών άλλοτε απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους εξαιρετικούς μουσικούς που συμμετέχουν στην παράσταση.

 

 

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. – Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων”

Πλατεία Γεωργίου – τηλ. 2610 273.613 (Τρίτη – Κυριακή 10.00-13.00 & 18.00-21.00)

 

Music Station  (ώρες καταστημάτων)    

Ρήγα Φεραίου 34 – τηλ. 610 222.411

 

Οπτικά Καραμούζης (ώρες καταστημάτων)

Μαιζώνος 92 – τηλ. 2610 221.989

 

Βιβλιοπωλείο Discover (ώρες καταστημάτων)

Πατρέως 30 – τηλ. 2610 624.916

 

Βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» , Κορίνθου και Φιλοποίμενος

 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10.00€  – ΑΝΕΡΓΩΝ ,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ , ΑΜΕΑ 7.00€