Ευανθία Ρεμπούτσικα – Έλλη Πασπαλά

Ένας θεσμός, δυο ξεχωριστές καλλιτεχνικές παρουσίες , ένα καλοκαιρινό βράδυ, η μαγεία του Αρχαίου Ωδείου, οι θύμισες,   συνθέτουν ένα μόνο μέρος από το υλικό πάνω στο οποίο έχει σμιλευθεί και θα παρουσιαστεί την προσεχή Κυριακή 24 Ιούλιου στις 9.30 το βράδυ, η δουλειά της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Έλλης Πασπαλά.

Όλα αυτά στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, το οποίο ανταμώνει με τη μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και την  ερμηνεία της Έλλης Πασπαλά, με στόχο να …οδηγήσουν το κοινό σε  ένα  μαγικό  χορό,  πλημμυρισμένο  από υπέροχες  μουσικές.

Στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας τραγούδια και μελωδίες  θα γίνουν η συντροφιά των ονείρων μας  . Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά θα ξεδιπλώσουν μια μουσική διαδρομή σε Δύση και  Ανατολή ,  παρουσιάζοντας μια μουσική συνεργασία ,με γυναικεία ματιά, ευαισθησία και διάθεση και δίνοντας η κάθε μία το δικό της ξεχωριστό στίγμα.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μουσικές από τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες   όπως ο «Νοτιάς», «Nadide Hayiat», “Iftarlik Gazoz” και τα θεατρικά έργα «Τρίτο Στεφάνι» και «Συρανό».

Η  Έλλη Πασπαλά ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της συνεργασίας της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, καθώς και μία επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει σφραγίσει με την σπάνια εκφραστικότητά της.  Αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών άλλοτε απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους εξαιρετικούς μουσικούς που συμμετέχουν στην παράσταση.

 

 

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. – Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων”

Πλατεία Γεωργίου – τηλ. 2610 273.613 (Τρίτη – Κυριακή 10.00-13.00 & 18.00-21.00)

 

Music Station  (ώρες καταστημάτων)    

Ρήγα Φεραίου 34 – τηλ. 610 222.411

 

Οπτικά Καραμούζης (ώρες καταστημάτων)

Μαιζώνος 92 – τηλ. 2610 221.989

 

Βιβλιοπωλείο Discover (ώρες καταστημάτων)

Πατρέως 30 – τηλ. 2610 624.916

 

Βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» , Κορίνθου και Φιλοποίμενος

 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10.00€  – ΑΝΕΡΓΩΝ ,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ , ΑΜΕΑ 7.00€