Η συμφωνία των τριών κομμάτων, Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, για κοινή δράση ενάντια στη Δημοτική Αρχή, άρχισε ήδη να υλοποιείται στις Κοινότητες του Δήμου Πατρέων

Με βάση τη νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, πραγματοποιήθηκαν νέες ψηφοφορίες για την εκλογή των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων, σε όσες Κοινότητες αυτοί είχαν εκλεγεί με λιγότερο απ’ το 50% των ψήφων των συμβούλων.

Σε ψηφοφορία μπήκαν ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος από την πρώτη παράταξη και ο πρώτος σε σταυρούς από τη δεύτερη παράταξη.

Σ’ αυτές, λοιπόν, τις ψηφοφορίες, ξεκίνησε να υλοποιείται η σύμπραξη– Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ ενάντια στη Δημοτική Αρχή, σύμπραξη που εκφράζεται σε όλα τα κεντρικά ζητήματα και επικυρώθηκε μόλις πρόσφατα σε συνάντηση των επικεφαλής των κομματικών τους οργανώσεων στην Αχαΐα.

Σε όλα τα συμβούλια των Κοινοτήτων, τα τρία κόμματα «αγκαλιά» στήριζαν τον αντίπαλο του έως τώρα Προέδρου, που πρόσκειται στη Δημοτική Αρχή. Είναι τρομακτικές οι πολιτικές τους διαφορές!

Απέδειξαν άλλη μία φορά, ότι οι δήθεν διαφορές τους εξανεμίζονται όταν βρίσκονται μπροστά στον κοινό εχθρό τους, τη Δημοτική Αρχή που παλεύει με συνέπεια για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Βέβαια, στη δεδομένη συγκυρία αποδείχτηκαν «άτυχοι», καθώς στα συμβούλια που υπήρξε ισοψηφία, η προβλεπόμενη απ’ το νόμο κλήρωση, ανέδειξε πάλι σε προέδρους τους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η μεγαλύτερη όμως ατυχία τους, είναι ότι οι προθέσεις τους και η αντιλαϊκή τους σύμπλευση είναι πια φανερές σε όλον τον πατραϊκό λαό, ο οποίος δεν θα επιτρέψει να περάσουν τα κάθε λογής «μαγειρέματα».