Με jazz στο «Σπίτι των Χριστουγέννων» συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά – ΦΩΤΟ

Τρεις εξαιρετικοί μουσικοί, τρεις δεξιοτέχνες του είδους, συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου στο «Σπίτι των Χριστουγέννων» και με «εργαλείο» τη Jazz έδωσαν άλλη διάσταση στο πνεύμα των ημερών.
Ο Γιάννης Νοταράς στα κρουστά, ο Γιώργος Τσώλης στο πιάνο και ο Νίκος Καλογιάννης στο μπάσο, μάγεψαν το κοινό ξεδιπλώνοντας στον πολυχώρο της «Ιχθυόσκαλας» το μεγαλείο των αυτοσχεδιασμών και των μελωδικών παραλλαγών της πιο «ιδιόμορφης» μουσικής.
Οι φίλοι της μουσικής «μυήθηκαν» στο ιδιαίτερο «χρώμα» του τζαζ ήχου, με τα όργανα να γίνονται «ανθρώπινες φωνές». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και προλόγισε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στον Πολιτιστικό Οργανισμό και ο καλλιτεχνικός διευθυντής στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών Γεράσιμος Βουτσινάς.
Συνεχίζονται οι «Μουσικές Διαδρομές» της Δημοτικής Μουσικής
Η ορχήστρα jazz της Δημοτικής μουσικής έβαλε και σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου τη δική της «σφραγίδα» στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς με την πραγματοποίηση συναυλίας στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό» που έχει δημιουργήσει ο Δήμος της Πάτρας στην πλατεία Γεωργίου.
Στις 6.00 το απόγευμα η μπάντα του δήμου θα επισκεφθεί την «Κιβωτό της αγάπης» προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί.
Οι «μουσικές διαδρομές της μπάντας θα ολοκληρωθούν στις 6.00 το απόγευμα του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου με τη δημοτική μουσική να παιανίζει κάλαντα και ριστουγεννιάτικα τραγούδια στην Τριών ναυάρχων και τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.