Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της Καλοκαιρινής Εκστρατείας «Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα!» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με θέμα: «Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα!», η οποία διοργανώθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με το δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών στο οποίο ανήκει και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών.
Περισσότερα από 200 παιδιά παρακολούθησαν 15 εργαστήρια στο Παιδικό τμήμα, ακολουθώντας κάθε φορά διαφορετική διαδρομή με αφόρμηση το βιβλίο του Ζαχαρία Παπαντωνίου «Τα ψηλά βουνά».
Μετά από την καθιερωμένη παύση του Αυγούστου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη θα επανέλθει την 1η Σεπτέμβρη με τις «Διαδρομές προσανατολισμού» και στις 2 Σεπτέμβρη με την τελετή λήξης της Εκστρατείας.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών ευχαριστεί τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν στα εργαστήρια της καλοκαιρινής εκστρατείας. Επίσης ευχαριστεί θερμά τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών Ζωή Τσατσάκη, Δανάη Δαλαμήτρα και Φαίδρα Βουκελάτου, καθώς και τη μικρή εθελόντρια Μαγδαληνή Τσίληρα για την εμψύχωση και τη βοήθεια που πρόσφεραν στην υλοποίηση των δράσεων.