Στην έκθεση του “Κορνήλιου Γραμμένου” στη Δημοτική Πινακοθήκη και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Πόλο έλξης για μαθητές σχολείων, συλλόγων και οργανωμένων σωματείων αποτελούν για μία ακόμα περίοδο η Δημοτική Πινακοθήκη και η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Πάτρας.
Το πρωί της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου οι μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου, επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στην έκθεση ζωγραφικής «Κορνήλιος Γραμμένος. Προσωδίες & Ραψωδίες», η οποία είναι σε εξέλιξη και θα φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών έως την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη.
Μαθητές και εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στην έκθεση από τον εικαστικό Ιωάννη Παπαδόπουλο και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη από την προϊσταμένη Κατερίνα Κούρου.
Την έκθεση μέχρι στιγμής έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 400 μαθητές σχολείων της περιοχής και μέλη συλλόγων, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις αναφορές του δημιουργού στην πρωτοπορία του 20ού αιώνα και την πρωτοτυπία των αναζητήσεών του.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: Τρίτη έως Σάββατο 1 0.00 π.μ. – 3.00 μ.μ. Τρίτη & Παρασκευή 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ. / Κυριακή & Δευτέρα κλειστά – Μαιζώνοs 110 – www: patrasculture.gr
*Συνημμένα φωτογραφικό υλικό από την ξενάγηση μαθητών-τρων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών στην έκθεση και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.