Τα ποδήλατα συνάντησαν την ζωγραφική – ΦΩΤΟ

Δεκάδες φίλοι του ποδηλάτου, του εναλλακτικού τρόπου ζωής και της προσβασιμότητας στην Πάτρα, αντάμωσαν το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου με την ζωγραφική τέχνη, ξεκινώντας στις 6.00 το απόγευμα τη δική τους ποδηλατάδα από το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων (Πρώην Πλάζ ΕΟΤ), καταλήγοντας στη συνέχεια στο χώρο της «Ιχθυόσκαλας», όπου είναι σε εξέλιξη οι εργασίες του Πανελληνίου Συμποσίου.
Η δράση πραγματοποιήθηκε από το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και έδωσε μία άλλη «νότα» στη συγκεκριμένη ενότητα.
Σε όλους τους συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση της διαδρομής παραδόθηκαν αναμνηστικά t-shirt και αναμνηστικά «διπλώματα».
Στην ποδηλατάδα συμμετείχε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. στον Ποδηλατικό Όμιλο της Πάτρας Σπύρος Πολίτης, Χάρης Κάρλος, Διαμαντόπουλος Βασίλης, Ραχιανιώτης, Κωνσταντίνος, Βουκελάτος Παναγιώτης, Γαβριήλ Καράμπελας και Βασίλης Μαυροειδής.
Στην εκκίνηση της ποδηλατάδας βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.