Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη συναυλια – αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο

Η αντίστροφη μέτρηση για την πραγματοποίηση της συναυλίας αφιέρωμα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας στον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη έχει αρχίσει. Στο χώρο του Παμπελοποννησιακού σταδίου όπου στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία όλα είναι έτοιμα .
Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας θα προβληθεί ταινία αφιέρωμα στον πιο επιδραστικό καλλιτέχνη σε όλο το ελληνικό μουσικό φάσμα. Το αφιέρωμα θα παρακολουθήσει και η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή Βάσω Καζαντζλιδη, η οποία θα τιμηθεί από τον Δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη.
Η συναυλία είναι ενταγμένη στον κύκλο των αφιερωμάτων του Διεθνούς φεστιβάλ της Πάτρας σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές και πραγματοποιείται είκοσι δύο χρόνια μετά την απώλεια του Στέλιου Καζαντζίδη.
Είκοσι δύο χρόνια χωρίς τη μεγαλύτερη λαϊκή φωνή του τόπου μας, το κοινό της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής θα ανταμώσει με μοναδικές μουσικές θύμισες και θα απολαύσει τραγούδια του τα οποία σφράγισαν ολόκληρες γενιές. Τίτλος της συναυλίας «Εγώ δεν ζω γονατιστός».
Δύο και πλέον δεκαετίες από το θάνατό του ο Στέλιος Καζαντζίδης παραμένει ένας θρύλος του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού έχοντας τραγουδήσει το παράπονο και τις αγωνίες του λαού και τις δυσκολίες της ζωής των Ελλήνων της ξενιτειάς με μοναδικό τρόπο. Με τον ίδιο σε όλη τη διαδρομή του να παραμένει ένας άνθρωπος του λαού.
Ερμηνεύουν : Γιώργος Μαργαρίτης Κώστας Μακεδόνας, , ο Στέλιος Διονυσίου και η Χριστιάννα Γαλιάτσου. Διεύθυνση Ορχήστρας Νίκος Στρατηγός. Επιμέλεια – Παρουσίαση Κώστας Μπαλαχούτης.
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10.00€, φοιτητών 7.00€ ομαδικό άνω των 20 ατόμων 5.00€ – Τα ομαδικά εισιτήρια των 5.00€ θα διατίθενται από τα γραφεία του Πολιτιστικού Οργανισμού – Ακτή Δυμαίων 50 – έως τις 12 το μεσημέρι την Δευτέρα 31 Ιουλίου.
Σημεία προπώλησης: Δισκοπωλείο JOE RECORDS, (Καραϊσκάκη 134, Πάτρα, τηλ. 2610.620.673), – Βιβλιοπωλείο ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ (Κορίνθου 274, Πάτρα, τηλ. 2610.273.287)
Ηλεκτρονική διάθεση από την πλατφόρμα https://www.ticketservices.gr