“Αυτοί που απαγορεύουν τις προσλήψεις, εγκαλούν το Δήμο για έλλειψη προσωπικού και συρρίκνωση του Καρναβαλικού Συνεργείου…” – Ανακοίνωση απάντηση της δημοτικής Αρχής

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας (του κόμματος που να θυμίσουμε ότι κυβερνά τη χώρα) επισκέφτηκε το Συνεργείο Καρναβαλικών Κατασκευών του Δήμου Πατρέων και έκανε και «δηλώσεις».

Χρειάζεται πραγματικά μεγάλο θράσος, για να εγκαλούν το Δήμο για έλλειψη προσωπικού, αυτοί που απαγορεύουν τις προσλήψεις.

Να μας κατηγορούν για συρρίκνωση του Καρναβαλικού Συνεργείου, αυτοί που πρωτοστατούν στην υποβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών, αυτοί που μείωσαν τα έσοδα των Δήμων κατά 65%, σε σχέση με αυτά που δικαιούνται!

Βέβαια, η κυρία Αλεξοπούλου ομολογεί ανοιχτά ότι το βασικό της πρόβλημα, είναι η «αποτροπή ευέλικτων συνεργασιών και χορηγιών που επέβαλε η σημερινή Δημοτική Αρχή», πράγμα που σημαίνει (για όσους δεν καταλαβαίνουν τη φτιασιδωμένη γλώσσα εξαπάτησης του λαού, που μιλάει η κυρία Βουλευτής), ότι η Δημοτική Αρχή Πάτρας αντιστέκεται στην ιδιωτικοποίηση των καρναβαλικών υπηρεσιών, όπως κάνει και σε όλους τους τομείς της ζωής της πόλης.

Εάν η κυρία Αλεξοπούλου θεωρεί ότι το Συνεργείο Καρναβαλικών Κατασκευών του Δήμου μας έχει έλλειψη προσωπικού και χρηματοδότησης, την καλούμε να παρέμβει στην Κυβέρνησή της, ώστε να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, καλλιτεχνικών και άλλων ειδικοτήτων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες, όπως επίσης να δοθούν χρήματα από τον Κρατικό Προϋπολογισμό για το Δήμο και τον Πολιτισμό.