«ΔΕΚΑ & ΔΕΚΑ» – ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΓΜΕΣ

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την απώλεια του Θανάση Τσιπινάκη, αείμνηστου ιδρυτή, καλλιτεχνικού διευθυντή – Μαέστρου της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων και τη συμπλήρωση δέκα χρόνων Pink the City, της μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση καρκίνου του μαστού, που πραγματοποιεί ο Συλλόγος Γυναικών «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. ΑΧΑΙΑΣ, ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία.
Καλεσμένοι της εκδήλωσης η μοναδική ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου και ο αγαπημένος λυρικός τραγουδιστής Κώστας Θωμαΐδης, φίλοι και συνοδοιπόροι της ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΥΚΤΩΝ ΕΓΧΟΡΔΩΝ, από τα πρώτα της βήματα, πλαισιωμένοι πάντα από τις μαγευτικές μελωδίες των μουσικών της ορχήστρας.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 στις 8.00 το βράδυ στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Συντελεστές: Τάνια Τσανακλίδου, Κώστας Θωμαϊδης, Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων “Θανάσης Τσιπινάκης” Δήμου Πατρέων , Αναστάσιος Συμεωνίδης, (Μουσική Διεύθυνση), Βάγια Ζεππάτου (Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ορχήστρας), Ηλίας Καρκαβέλιας (Κόντρα Μπάσο), Διονύσιος Μπάστας (Ηχητικός Σχεδιασμός – ηχοληψία», Νίκος Σωτηρόπουλος (Φωτιστικός Σχεδιασμός).
Σχεδιασμός Αφίσας Άγγελος Θεοδωρόπουλος,
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ορχήστρας: Βάγια Ζεππάτου
Τη συναυλία διευθύνει ο καταξιωμένος μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης.
Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ.
Τιμή εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη: 20 ευρώ, Άνω Διάζωμα: 15 ευρώ
Διάθεση εισιτηρίων: ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ»
ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ (ΓΟΥΝΑΡΗ 37, 4ος όροφος).