Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας – Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Στο «Παιχνίδι με το χρόνο» μέσα από τους δρόμους της μουσικής, που υποσχέθηκε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιουλίου μέσω του Διεθνούς Φεστιβάλ, το κοινό της Πάτρας έδωσε μαζικά το παρών.

Ο χώρος του Αρχαίου Ωδείου αποδείχθηκε μικρός για να φιλοξενήσει τους εκατοντάδες φίλους της μουσικής, οι οποίοι ανηφόρησαν στην άνω πόλη, προκειμένου να απολαύσουν μια μοναδική συναυλία στην οποία έγινε sold out.

H Άλκηστις σε αυτό το ραντεβού με την πόλη της Πάτρας, το οποίο υπέγραψε το Διεθνές Φεστιβάλ ήταν ο ξεναγός σε  ένα αντάμωμα τραγουδιών του χθες,  με τραγούδια του σήμερα. Το βράδυ της Πέμπτης στο Αρχαίο Ωδείο, ακούστηκαν  τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που και ήρθαν στο προσκήνιο συνοδεία των νυκτών εγχόρδων ΜandolinARTE.

 

Οι sold out συναυλίες της Άλκηστης Πρωτοψάλτη συνεχίστηκαν και στην Αχαϊκή πρωτεύουσα με την μοναδική της   φωνή να ενώνεται ιδανικά με τον υπέροχο ήχο των μαντολίνων, οδηγώντας  σε φανταστικά  μουσικά μονοπάτια όσους είχαν την τύχη να την απολαύσουν 

 

Η δυνατή μουσική συνάντηση που υποσχέθηκε το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας , μέσα από μία διαφορετική προσέγγιση, έγινε κάτι παραπάνω από πράξη..

 

Σ’ αυτό το μελωδικό ταξίδι  αντάμωσαν  τα κλασικά αγαπημένα τραγούδια, ξυπνώντας θύμησες και όνειρα κλείνοντας το μάτι στο χρόνο…