Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας. Eργαστήρι 3D animation για νέους ηλικίας από 14 έως 16 ετών

Το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους, το γραφείο διανομής «Νεανικό Πλάνο» και την υποστήριξη της ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑΣ, διοργανώνουν διήμερο  (21 & 22 Ιουλίου )εργαστήρι 3D animation για νέους ηλικίας από 14 έως 16 ετών.  

 

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό ραντεβού, που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, μέσα από το οποίο οι νέοι που θα συμμετάσχουν, θα επιχειρηθεί να «ανταμώσουν» με την εικόνα και το πρώιμο οπτικό τέχνασμα.

 

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Ιουλίου στην αίθουσα σεμιναρίων του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου της Πάτρας, από τις 17.00πμ έως 20.30μμ και θα διαρκέσει συνολικά 7 ώρες.

 

Την 23η Ιουλίου και στο πλαίσιο των προβολών της εβδομάδας Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου (18-23 Ιουλίου) του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας θα παρουσιαστεί η παραγωγή του εργαστηρίου στο κοινό της Πάτρας.

 

 Οι τριάντα έφηβοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα «μαθήματα» που θα γίνουν με εκπαιδευτή τον Κώστα Κατράκη δωρεάν. Για την επιλογή των ατόμων που θα παρακολουθήσουν το εργαστήρι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6946.356230 (κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος εκπ/κος Β/θμιας εκπαίδευσης).