Ευχαριστίες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λέυκας Πατρών “Ο Άγιος Νικόλαος”

Το διήμερο 9-10 Μαïου, μετά από δύο χρόνια, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Νικολάου, στην συνοικία μας!

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, κ.κ. Χρυσοστόμου, πλήθος Ιερέων και πιστών, ανάμεσά τους  και η εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων, η αντιδήμαρχος κα Τογιοπούλου Τασία, συμμετείχαν στην Δοξολογία και την λιτάνευση της Ιερής Εικόνας, στον κεντρικό δρόμο της Λεύκας, συνοδευόμενη από την Μπάντα του Δήμου.

Μετά το τέλος της λιτανείας, παρατέθηκε κέρασμα στην αίθουσα του Συλλόγου όπου ο Μητροπολίτης μας, οι Ιερείς και οι επίσημοι, ενημερώθηκαν για τις δράσεις του συλλόγου μας.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης, που ως γνωστό είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και του νέους, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα πολιτιστικά μας τμήματα δίνοντας μας την ευχή και την ευλογία, για την συνέχιση του έργου μας και τον ευχαριστούμε θερμά.

Θερμές ευχαριστίες επίσης οφείλουμε: Στην Τροχαία Πατρών και το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα, για την κυκλοφοριακή τάξη και την αστυνόμευση, στον Δήμο Πατρέων, στην αντιδήμαρχο κα Τογιοπούλου Τασία, στην πρόεδρο του πολιτιστικού  οργανισμού κα Γεροπαναγιώτη Κατερίνα για την παραχώρηση της μπάντας, στην πρόεδρο του νοτίου διαμερίσματος κα Πελεκούδα Ιωάννα, στους εργαζόμενους στους τομείς καθαριότητος, πρασίνου  και ηλεκτροφωτισμού, στους νέους του αγήματος και φυσικά στα παιδάκια που συνόδευσαν την εικόνα με τα καλαθάκια τους  ραίνοντας την εικόνα του Αγίου με όμορφα λουλούδια.

 

 

Εκ του Δ.Σ.

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

 

ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                     ΚΟΡΑΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ