Η “Λίστα καλεσμένων” γέμισε το ανοιχτό θέατρο της Κρήνης – ΦΩΤΟ

Μια σπαρταριστή κωμωδία, που καυτηρίασε τις καθημερινές συμπεριφορές δύο οικογενειών, σαν τις Ελληνικές οικογένειες που γνωρίζουμε όλοι, απόλαυσε το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου το θεατρόφιλο κοινό της Πάτρας το οποίο γέμισε το θεατράκι της Κρήνης για να παρακολουθήσει στο πλαίσιο της ενότητας του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου την παράσταση «Λίστα Καλεσμένων η οποία ανέβηκε από τη θεατρική ομάδα ΣΥΝ-ΔΡΑΣΗ του Αχαϊκοιύ Εργαστηρίου.
Το έξυπνο σενάριο, οι συνεχείς ανατροπές και οι έξυπνοι διάλογοι αποτέλεσαν το κυρίαρχο στοιχείο, με τους χαρακτήρες του έργου να αξιολογούν τις σχέσεις τους ανάλογα με το συμφέρον τους. Όλα αυτά με την αλήθεια να χάνεται στο ψέμα, τη συμφωνία να κρύβει πολλές φορές δόλο, το αλισβερίσι να είναι στην «ημερήσια» διάταξη και με τις αδυναμίες κάποια στιγμή να αποκαλύπτονται.
Την παράσταση προλόγισε ο πρόεδρος της επιτροπής του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Πατρέων Κωνσταντίνος Τσουραμάνης
ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΡΚΟ»
Η προγραμματισμένη για την Κυριακή 9 Ιουλίου παράσταση «Το μεγάλο τσίρκο» η οποία θα πραγματοποιείτο στο ανοιχτό θέατρο της Κρήνης, μετατίθεται για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.