Κυριακάτικο Μουσικό Πρωινό στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε ένα ακόμα Κυριακάτικο Μουσικό πρωινό της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» ,που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε έργο του Sohr, concerto του Vivaldi και Ιταλικές Ταραντέλες και Καντσονέτες.

Συμμετείχαν επίσης, ως σολίστας της κλασσικής κιθάρας ο Ανδρόνικος Καραμπέρης, μέλος της Ορχήστρας, οι λυρικοί τραγουδιστές του Studio Όπερας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λίνα Γερονίκου, Θεοδώρα Ζήκου, Αλίκη Ζαφείρη, Νικόλας Μαραζιώτης, και Μαριέττα Σαρρή.

Το Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ ήταν γεμάτο από φίλους της ποιοτικής μουσικής που καταχειροκρότησαν άλλη μια φορά την Ορχήστρα και τους συνεργάτες της. Την Καλλιτεχνική επιμέλεια είχε η Υπεύθυνη της Ορχήστρας Βάγια Ζεππάτου.

Κυρίαρχο στοιχείο ο συγχρονισμός του ήχου των μουσικών της Ορχήστρας (μαντολίνα, μαντόλες, κιθάρες, κοντραμπάσο) και οι θαυμάσιες φωνές των λυρικών τραγουδιστών, που δημιούργησαν ένα μαγευτικό μουσικό αποτέλεσμα, υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.

Το Κυριακάτικο Μουσικό Πρωινό παρακολούθησαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αθηνά Πατρώνη, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού Γ. Βιδάλης, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Θ. Αμπαζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Α.Σκαρμέας, Χ.Κορδάς, καθώς και πολλοί άνθρωποι της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο Κύκλος των Κυριακάτικων Μουσικών Πρωινών της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων “Θανάσης Τσιπινάκης” θα συνεχιστεί παράλληλα με το υπόλοιπο πλούσιο έργο και πρόγραμμα της Ορχήστρας, με τη στήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.