Με έργα για βιολί και πιάνο ολοκληρώθηκε η ενότητα «Το ωδείο παρουσιάζει…»

Με την παρουσίαση έργων για Βιολί και Πιάνο των C. Saint-Saens , D. Milhaud και Γερ. Βουτσινά, από τους Γ. Μαυρίδη (Βιολί) και Σπ. Τσελέντη (Πιάνο), ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου στην κατάμεστη από φίλους της μουσικής αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης», ο δεύτερος κύκλος της ενότητας «Το Ωδείο παρουσιάζει…» .
Στη διάρκεια της συναυλίας ακούστηκαν οι συνθέσεις των Γεράσιμου Βουτσινά – 5 MINIATURES 2019 (Introduction II. Chorale III. Fuge IV. Invocation V. Finale), C. SAINT-SAENS – VIOLIN SONATA No.1 d moll, Op.75(I. Allegro agitato – Adagio II. Allegretto moderato – Allegro molto) και D. MILHAUD – VIOLIN SONATA No.2 1917 (I. Pastoral II. Vif III. Lent IV. Tres vif).
Στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου πραγματοποιήθηκαν δώδεκα συναυλίες με την ανταπόκριση των μουσικόφιλων της πόλης να είναι μοναδική. Στον πρώτο κύκλο της ενότητας που ξεκίνησε στις 6 Νοεμβρίου του 2023 πραγματοποιήθηκαν επτά συναυλίες με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε δεκαεννέα.