Με τους ” Γαμπρούς της Ευτυχίας” συνεχίζεται σήμερα το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ, στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, με το έργο των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη «Οι γαμπροί της Ευτυχίας».
Πρόκειται για μία εξαιρετική κωμωδία η οποία επικεντρώνεται στα αδέλφια Ταρνιάτη, με τον αδελφό να προσπαθεί να παντρέψει την αδελφή του, η οποία αρνείται να ακολουθήσει τη μόδα της εποχής και να γίνει ποθητή, ώστε κι αυτός να μπορέσει να παντρευτεί, καθόσον είναι αρραβωνιασμένος οχτώ χρόνια. Ο τελευταίος γαμπρός που ο Βαγγέλης δείχνει στην Ευτυχία είναι ο Κλεομένης, ο οποίος μετά από το ταξίδι τους στην Ύδρα ερωτεύεται την ανιψιά της οικογένειας. Ωστόσο, την Ευτυχία, θέλει να την παντρευτεί κι ο Κούλης, ο οποίος νομίζει ότι κληρονομεί 120.000 λίρες…
Η παράσταση ανεβαίνει από την θεατρική ομάδα «Οι ταξιδευτές της πρόζας» σε σκηνοθεσία «Ομάδα δέκα +5».
Η θεατρική ομάδα « Οι ταξιδευτές της πρόζας» δημιουργήθηκε το 2008 και αμέσως στελεχώθηκε από ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο.
Ο στόχος ήταν τους καλοκαιρινούς μήνες, και όχι μόνο, η ομάδα να ανεβαίνει στα χωριά μας αλλά και όπου αλλού την καλούν, να παίζει έστω και σε δέκα γερόντισσες και γέροντες, προσφέροντας τους γέλιο σε στιγμές δύσκολες για όλους μας.
Οι “Ταξιδευτές της Πρόζας” έχουν χαρακτηριστεί ως λαϊκό μπουλούκι προσφοράς γιατί, από τον Μάιο του 2008 που ξεκίνησαν δειλά – δειλά τις παραστάσεις τους, έχουν δώσει μέχρι εκατοντάδες καταγεγραμμένες παραστάσεις, βάζοντας προτεραιότητα τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη το γέλιο.
Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου είναι δωρεάν.