Ξεκινά την Τετάρτη 29 Ιουνίου το “Φεστιβάλ στις γειτονιές” – Το αναλυτικό πρόγραμμα

Ξεκινούν την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ, οι εκδηλώσεις της ενότητας «Φεστιβάλ στις γειτονιές» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων. Η ενότητα είναι ενταγμένη στις παράλληλες εκδηλώσεις και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.
Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Τετάρτη 29 Ιουνίου: Πολιτιστικός Σύλλογος Μύλων (Μπεγουλακίου), συναυλία με το μουσικό σχήμα της πόλης το «Στέκι των καλλιτεχνών».
Παρασκευή 1η Ιουλίου: Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαβλανίου, συναυλία με το μουσικό σχήμα της πόλης «Ζαΐρα».
Κυριακή 3 Ιουλίου: Πολιτιστικός Σύλλογος Λεύκας «ο Άγιος Νικόλαος», συναυλία με το μουσικό σχήμα της πόλης «Replica».
Σάββατο 9 ΙουλίΜπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ 2022 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Φεστιβάλ στις Γειτονιές Τετάρτη 29 Ιουνίου έως Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ"ου: Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός σύλλογος Καστελλόκαμπου, συναυλία με τον Κώστα Μετζελόπουλο
.
Σάββατο 16 Ιουλίου: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Άνω Συχαινών, συναυλία με το μουσικό σχήμα των Κώστα και Γιάννη Καραλή.
Κυριακή 17 Ιουλίου: Εκπολιτιστικός Εξωραΐστικός Σύλλογος Παγώνας, συναυλία με το μουσικό σχήμα «ΑΓΚΥΡΑ».
Δευτέρα 8 Αυγούστου: Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου, συναυλία με το μουσικό σχήμα «ΔΙΣ ΑΡΕΣΤΟΙ».
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου: Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων, συναυλία με το μουσικό σχήμα του Γιάννη Κριβέρη.
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης (Ζαρουχλεΐκων),συναυλία με το μουσικό σχήμα που ηγείται ο τραγουδιστής Σάκης Καντάς.
• Το μουσικό σχήμα της πόλης «BANDA MORENA» θα συμμετάσχει στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.