Οι Πάτρα γέμισε Αγιοβασίληδες – ΦΩΤΟ

Η Πάτρα το μεσημέρι του Σαββάτου16 Δεκεμβρίου πλημμύρησε από δεκάδες εποχούμενους Άγιος Βασίληδες οι οποίοι στο πέρασμά τους από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης έδωσαν ένα διαφορετικό εορταστικό χρώμα.
Με σύνθημα «Γίνε κι’ εσύ Άγιος Βασίλης για μίας ημέρα» και ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων, περισσότεροι από 150 ποδηλάτες όλων των ηλικιών, με αφετηρία την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων ξεκίνησαν τη δική τους ξεχωριστή ποδηλατάδα, η οποία μέσω των οδών Σισίνη, Γούναρη, Κορίνθου, Ζαΐμη, Μαιζώνος Πλατεία Γεωργίου Α’, δημαρχείο (Μαιζώνος), Γούναρη, Κορίνθου κατέληξαν στο άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου
Οι ποδηλάτες ντυμένοι Άγιο – Βασίληδες σκόρπισαν χαμόγελα και αγάπη και έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας σε μικρούς και μεγάλους.
Το Patras Santa Bike συνδιοργάνωσαν στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος της Πάτρας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων και ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και τα μέλη της διοίκησης του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών.
Συμμετείχε η Ένωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Πάτρας (ΕΣΦΑΑΠ) και η Κοινωφελής «Καρναβάλι – Πάτρας» με το μουσικό άρμα.