Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσε στις 3,4,5,8 και 9 Φεβρουαρίου, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, στη μνήμη του πατρινού μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου, υλοποιώντας σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός, ευχαριστεί θερμά όλους όσους πρόσφεραν αίμα και όσους συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας ( Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του ΠΠΝΠ , τη μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας», συλλόγους και φορείς).
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας που έγινε στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου , με σύνθημα «Για τον Θάνο και κάθε Θάνο», ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων φιλοδοξεί μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, με αφετηρία και την επιθυμία του μεγάλου πατρινού μουσικοσυνθέτη, να καθιερώσει κάθε χρόνο σε συγκεκριμένη ημερομηνία, τη συγκέντρωση αίματος.