«Ο Καπετάν Στράτος – Η αναγνώριση των δύο αδελφών» – Το θέατρο Σκιών στην Αγορά Αργύρη” μέ “άρωμα” από την επανάσταση του ’21 (ΦΩΤΟ)

Το θέατρο Σκιών, έδωσε τη δική του «ανάγνωση» στα μηνύματα της επανάστασης του ’21, μέσα από μία ιδιαίτερη παράσταση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του  Σαββάτου 16 Οκτωβρίου στην Αγορά «Αργύρη».

Η παράσταση ήταν ενταγμένη στις δράσεις που συνοδεύουν την ταυτόχρονη φιλοξενία στο συγκεκριμένο χώρο αλλά και στη Δημοτική Πινακοθήκη, της έκθεσης «Προς Επισκευήν Ολομελείας – μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα», που οργανώνουν το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και ο Πολιτιστικός Οργανισμός .

“Ανέβηκε” για πρώτη φορά από το «Μαύρο Θέατρο της Πάτρας» με τον καραγκιοζοπαίχτη – εικαστικό Κώστα Μακρή και είχε τίτλο «Ο Καπετάν Στράτος – Η αναγνώριση των δύο αδελφών». Την παράσταση «έντυσαν» μουσικά, ο Κωστής Στεφανόπουλος (λαούτο – φωνή), Γιάννης Φωτόπουλος (μπουζούκι» και Πέννη Γεωργοπούλου (Σαντούρι).

Η έκθεση «Προς Επισκευήν Ολομελείας – μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα», θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.