«Παραμύθι χωρίς όνομα” στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Τo «Παραμύθι χωρίς όνομα», από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα, φιλοξενείται σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ  στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο της οδού Ρίτσου, στο πλαίσιο της ενότητας των θεατρικών παραστάσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.
Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη-Χριστίνας Κουλουμπή και σε κείμενα – αφήγηση της Κάρμεν Ρουγγέρη. Πρόκειται για ένα έντεχνο, διαχρονικό παραμύθι, όπου η πατρίδα και τα δεινά της θα μεταφερθούν με έναν εύληπτο και μαγικό τρόπο επί σκηνής.
Πρόκειται για ένα έργο με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πλοκή, που θα διασκεδάσει τα παιδιά, αλλά συγχρόνως θα τα διδάξει με έμμεσο τρόπο, καθώς μιλάει για τις αξίες της εργασίας, της δικαιοσύνης, της προσπάθειας, της ανδρείας, της συλλογικότητας σε αντίθεση με την τεμπελιά, την αδικία, την παραίτηση, τη δειλία και τον ατομισμό.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Χριστίνα Κουλουμπή, Ελένη Ζιώγα, Γιάννης Νικολάου, Μελίνα Σπετσιέρη, Νεκτάριος Φαρμάκης, Κατερίνα Γεωργάκη.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο & Αφήγηση Κάρμεν Ρουγγέρη, Σκηνοθεσία: Χριστίνα Κουλουμπή, Κάρμεν Ρουγγέρη, Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή, Κίνηση-χορογραφίες-φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας, Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση, Video Art: Αντώνης Δελαπόρτας, Στίχοι – επιλογή τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής, Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιάννης Τσουρουνάκης
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12.00€ (από 2 ετών και άνω)
Προπώληση: Ταμείο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΠΑΤΡΑΣ, 2610.273.613, -Δισκοπωλείο JOE RECORDS, (Καραϊσκάκη 134, Πάτρα, τηλ. 2610.620.673), – Βιβλιοπωλείο ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ (Κορίνθου 274, Πάτρα, τηλ. 2610.273.287)στο viva.gr