Συνταξιοδοτήθηκε μετά απο 32 χρόνια στον Πολιτιστικό Οργανισμό η Δήμητρα Παπαδημητροπούλου

Συνταξιοδοτήθηκε μετά από 32 χρόνια εργασίας, η υπάλληλος του Πολιτιστικού Οργανισμού στο Δήμο της Πάτρας, Δήμητρα Παπαδημητροπούλου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου, η Διοίκηση και οι συνάδελφοί της σε μία σεμνή εκδήλωση την ευχαρίστησαν για την προσφορά της από όλες τις θέσεις του πολιτισμού τον οποίο υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια, με τις στιγμές και τις ημέρες που πέρασαν μαζί να «ζωντανεύουν» για λίγο.

Από την πλευρά της, με αφορμή την αποχώρησή της, η Δήμητρα Παπαδημητροπούλου  σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε όλους όσους συνεργάστηκε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς το δήμο της Πάτρας, που όπως είπε της «έδωσε την ευκαιρία να υπηρετήσει τον πολιτισμό και να κάνει πράξη το όνειρο της που ήταν η ζωγραφική, αλλά και για τη δυνατότητα  που της δόθηκε, να γνωρίσει από κοντά τις τέχνες και τον πολιτισμό».

Η Δήμητρα Παπαδημητροπούλου  με εφόδιο τις γνώσεις της  από τη σχολή Καρναβαλικών Κατασκευών, ξεκίνησε να υπηρετεί τον πολιτισμό, ενώ στη συνέχεια υπηρέτησε  επι 12 και πλέον χρόνια ως υπεύθυνη του Καρναβαλικού Γραφείου και για το υπόλοιπο του εργασιακού της βίου στο γραφείο παραγωγής.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη την ευχαρίστησε εκ μέρους της δημοτικής Αρχής για την προσφορά της, τονίζοντας πως  όταν κάποιος συνταξιοδοτείται δεν παύει να είναι ανήσυχο πνεύμα και δεν σταματά να είναι ενεργός και να συμμετέχει στα κοινά, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η κοινωνία έχει κάτι παραπάνω από ανάγκη τους ενεργούς πολίτες.