Το θέατρο Σκιών συναντά τον Κινηματογράφο: Ο Καραγκιόζης ξυπόλυτη νύφη”

Ο Καραγκιόζης ντύνεται το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου …νύφη και υπό την καθοδήγηση του καραγκιοζοπαίχτη Χρ. Πατρινού, επισκέπτεται το Λαϊκό Θέατρο της οδού Γερμανού, προκειμένου για μια ακόμα φορά, να βάλει την υπογραφή του στο πλαίσιο της ενότητας «Το θέατρο Σκιών συναντά τον Κινηματογράφο».

Πρόκειται για την προτελευταία παράσταση της ενότητας που διοργανώνει ο Πολιτιστικός οργανισμός του Δήμου Πατρέων, με την αυλαία να πέφτει δυο βραδιές αργότερα.

Το Σενάριο
Στο σαράι έχουν απομείνει ο βεζύρης, η κόρη του η βεζυροπούλα και ο υπασπιστής ενώ οι πόλοιποι έχουν φύγει σε στρατιωτική άσκηση. Έτσι βρήκαν την ευκαιρία οι παλιοί αλλά και ο νέος αρραβωνιαστικός της βεζυροπούλας να την προσεγγίσουν και να την ενοχλούν συνεχώς.

Για άλλη μια φορά όμως η βεζυροπούλα μετανιώνει για τις επιλογές της και ο αγανακτισμένος βεζύρης ζητάει εσπευσμένα από τον υπασπιστή να βρει τρόπο για να τους διώξει από το σαράι. Συναντά τον Χατζηαβάτη όπου βρίσκουν τον Καραγκιόζη για να αποκρίνει τους ενοχλητικούς γαμπρούς.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία εξελίσσεται και ολοκληρώνεται με την δολοπλοκία που στήνουν στον Μπαρμπαγιώργο μεταμορφώνοντας τον πρωταγωνιστή του Θεάτρου Σκιών σε ξυπόλυτη νύφη.

Ώρα Έναρξης 20.15
Είσοδος Ελέυθερη