Το “Παραμύθι χωρίς όνομα” γέμισε το Δημοτικό Θερινό Θέατρο της Πάτρας

Το «Παραμύθι χωρίς όνομα» από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα, φιλοξενήθηκε στο πλαίσιο της ενότητας των θεατρικών παραστάσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο της οδού Ρίτσου.

Το θεατρόφιλο κοινό της πόλης γέμισε ασφυκτικά το ανοιχτό θέατρο και απόλαυσε ένα έντεχνο, διαχρονικό παραμύθι, όπου η πατρίδα και τα δεινά της αποτυπώθηκαν με έναν εύληπτο και μαγικό τρόπο επί σκηνής. Ένα έργο με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πλοκή, που  διασκέδασε παιδιά και μεγάλους, αλλά συγχρόνως δίδαξε με έμμεσο τρόπο, καθώς «μίλησε» για τις αξίες της εργασίας, της δικαιοσύνης, της προσπάθειας, της ανδρείας, της συλλογικότητας σε αντίθεση με την τεμπελιά, την αδικία, την παραίτηση, τη δειλία και τον ατομισμό. Η παράσταση ανέβηκε σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη-Χριστίνας Κουλουμπή και σε κείμενα – αφήγηση της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Έπαιξαν οι ηθοποιοί Χριστίνα Κουλουμπή, Ελένη Ζιώγα, Γιάννης Νικολάου, Μελίνα Σπετσιέρη, Νεκτάριος Φαρμάκης, Κατερίνα Γεωργάκη. Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή, Κίνηση-χορογραφίες-φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας, Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση, Video Art: Αντώνης Δελαπόρτας, Στίχοι – επιλογή τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής, Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιάννης Τσουρουνάκης