Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο – Δρομολόγια για το Παμπελοποννησιακό απο το Αστικό ΚΤΕΛ

Όλα είναι έτοιμα για τη συναυλία – αφιέρωμα στο μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο που θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το βράδυ της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην οποία συμμετέχουν πέντε σημαντικοί ερμηνευτές (Π.Ζηνα, Μ.Πασχαλίδης, Δ.Μπάσης, Γ.Σαμπάνης, Κ.Τριανταφυλλίδης) και η Ορχήστρα που τον συνόδευε στις εμφανίσεις του.
Με τη συναυλία αυτή ολοκληρώνονται οι φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, οι οποίες αγκαλιάστηκαν από το κοινό καθώς τις παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές.
Για την εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία έχει προγραμματιστεί εκτέλεση δρομολογίων από το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας.
Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε είκοσι λεπτά από την γραμμή Νο 7 με αφετηρία στην οδό Ερμού (μεταξύ Κορίνθου και Κανακάρη). Με τη λήξη τη συναυλίας έχει προβλεφθεί αναμονή λεωφορείων προκειμένου να μεταφέρουν τους θεατές στο κέντρο.
Την ημέρα της συναυλίας η πώληση εισιτηρίων από το ταμείο του σταδίου θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα.
Διάθεση εισιτηρίων γίνεται επίσης μέσω του ticketservices.gr,
του ταμείου στο Δημοτικό Θέατρο Πάτρας (2610-273-613),
στο δισκοπωλείο Joe Records – Καραίσκάκη 134 (2610-620-673),
και το Βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» – Κορίνθου 274 (2610-273-287).α
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 10.00 €.
Άνεργοι, Φοιτητές, πολύτεκνοι, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, 7.00€.
• Για Συλλόγους – Σωματεία και για προμήθεια από 20 εισιτήρια και πάνω, ισχύει η ειδική προσφορά των 5.00€ κατ’ άτομο. (Για τα ομαδικά εισιτήρια η παραλαβή γίνεται τις εργάσιμες ώρες και ημέρες από τα γραφεία του Πολιτιστικού Οργανισμού).
• Για τα άτομα με αναπηρία και τον συνοδό τους η είσοδος είναι δωρεάν.
Οι πύλες για την είσοδο του κοινού στο Παμπελοποννησιακό στάδιο θ’ ανοίξουν στις 8.00 μ.μ.