«100 ακριβώς. Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ»

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας επιστρέφει και πάλι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών. Αυτό το καλοκαίρι, οι μικροί θα γνωρίσουν τα βιβλία των μεγάλων, τα αναγνώσματά τους, την αξία της φιλίας και θα ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη της χώρας μέσα από λογοτεχνικά αφηγήματα και χαρακτήρες που επιδρούν σε γενιές αναγνωστών.
Όλα αυτά μέσα από τα έργα δυο αγαπημένων συγγραφέων: Της Άλκης Ζέη και της Ζωρζ Σαρή. Οι δράσεις συνδέονται με έργα των δυο συγγραφέων και οδηγούν σε δημιουργικές και παιγνιώδεις δραστηριότητες βασισμένες σε θέματα όπως η ιστορία, τα συνθήματα, τα ταξίδια και «οι καλοκαιρινές μας συναντήσεις».
Για μία ακόμα φορά, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών, ως μέλος του δικτύου ελληνικών βιβλιοθηκών, συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023, την οποία συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος με θέμα: «100 ακριβώς. Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ».
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη καλεί τους μικρούς φίλους από 5 ετών και άνω, την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 10:30 π.μ. στο παιδικό τμήμα της (Μαιζώνος 110), για να ξεκινήσουν μαζί την Καλοκαιρινή Εκστρατεία.
Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2610226792 και 2610224813
Συντονίστρια Προγράμματος: Κατερίνα Κούρου
Για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει η Βιβλιοθήκη μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:
Ιστοσελίδα: www.patraslibrary.weebly.com