Παρουσία πλήθους φίλων των εικαστικών , μαθητών, γονέων και καθηγητών , πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου, τα εγκαίνια της ετήσια έκθεσης των πρωτοετών του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Πατρέων.
Στους χώρους του εργαστηρίου, στο παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο , Πλατεία Κορύλλων 2, θα φιλοξενούνται έως και το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, περισσότερα από 250 έργα κεραμικής και ζωγραφικής, προϊόν της δουλειάς των μαθητών που ολοκλήρωσαν τα μαθήματα του 1ου έτους.
Το παρών έδωσαν, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλης Θωμόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. Μαρία Σοφούλη, Ηλ. Αϊδονιδης και Βάης Πέτρος καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Νίκος Κωστόπουλος.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 1η Νοεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά – εκτός Κυριακής – από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι και από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ. Το Σάββατο η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι.
Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου