Φόρτωση Εκδηλώσεις

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

  SHARE
  ΠΟΤΕ;
  10 Ιουλίου 2023 @ 08:00 - 22 Ιουλίου 2023 @ 17:00

  ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ»

  Η φετινή διαδρομή της ενότητας «Φεστιβάλ στις γειτονίες» που πραγματοποιείται από Πολιτιστικούς Συλλόγους με τη στήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού ξεκίνησε την Παρασκευή 7 Ιουλίου και συνεχίστηκε το Σάββατο 8 Ιουλίου.

   

  Για δύο ημέρες, μουσικές, τραγούδια, χοροί και θέατρο Σκιών, βρέθηκαν στην «ημερήσια διάταξη». Το Ζαβλάνι, του Ταραμπούρα, οι Ιτιές, ο Καστελόκαμπος και ο Άγιος Βασίλειος αντάμωσαν με τη λαϊκή μουσική και παράδοση.

   

  Τις εκδηλώσεις εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Μελάς, η αντιδήμαρχος Υγείας – πρόνοιας Βίβιαν Σαμούρη, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης – Οικονομίας Διονύσης Πλέσσας, ο αντιδήμαρχος παιδείας – αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, ο βοηθός Δημάρχου Δημήτρης Πελεκούδας, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό Λυδία Καραθανασοπούλου και το μέλος του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό Ρένα Σκαρλάτου.

   

  Το πρόγραμμα της ενότητας το «Φεστιβάλ στις γειτονίες» για τις επόμενες ημέρες διαμορφώνεται ως εξής

   

  • Την Τετάρτη 12 Ιουλίου στην Ελεκίστρα-Πανόραμα Ελεκίστρας παράσταση θεάτρου σκιών από τον Κωνσταντίνο Λαλιώτη.
  • Την Παρασκευή 14 Ιουλίου σε συνεργασία τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εγλυκάδας ‘’έκφραση’’ με ορχήστρα από το σωματείο Επαγγελματιών Μουσικών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου &Ιονίων νήσων «Ο ΔΑΥΙΔ» και παράσταση θεάτρου σκιών από τον Κωνσταντίνο Λαλιώτη.
  • Το Σάββατο 15 Ιουλίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ακταίου με την ορχήστρα «ΡΕΜΠΕlutions».
  • Το Σάββατο 22 Ιουλίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Προαστείου-Νέστορος 10 παράσταση θεάτρου σκιών από τον Κωνσταντίνο Λαλιώτη.
  • Το Σάββατο 22 Ιουλίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Συχαινών «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» με την ορχήστρα «Λαϊκός κύκλος».

   

   

  « Όλες οι Εκδηλώσεις