Φόρτωση Εκδηλώσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ JAZZ & MORE

SHARE
ΠΟΤΕ;
22 Μαΐου - 31 Μαΐου

Η αυλαία των συναυλιών θα ανοίξει στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής με το σχήμα  Georgios Tsolis and friends. Στη μπάντα συμμετέχουν  οι  Georgios Tsolis / piano ( Greece ) Jorge Vistel / Trunpet ( Cuba ), Francesco Angiuli / Doubla Bass (Italy ), Mauro Beggio / Drums ( Italy )

Το Σάββατο 27 Μαΐου την ίδια ώρα τη σκυτάλη παίρνουν ο Vasilis Kostas & Layth Sidiq Duo.  Δύο σπουδαίοι βιρτουόζοι μουσικοί και δημιουργοί διεθνούς φήμης, ο  λαουτίστας Βασίλης Κώστας, υποψήφιος για Grammy 2023, και ο Ιορδανός βιολονίστας Layth Sidiq θα παρουσιάσουν το νέο έργο τους με τίτλο “STEPS”, το οποίο φέρνει κοντά τους μουσικούς κόσμους του ελληνικού παραδοσιακού, αραβικού και σύγχρονου αυτοσχεδιασμού

Η Κυριακή 28 Μαΐου θα είναι επίσης γεμάτη από jazz καθώς στη σκηνή των Παλαιών Σφαγείων στις 9.30 το βράδυ θα βρεθεί το Yiorgos Fakanas Group το οποίο απαρτίζουν οι  Yiorgos Fakanas, (bass), Tάκης Πατερέλης (saxes), Σάμμυ Αμίρης(piano) και  Μένιος Πασιαλής (drums).

Η ενότητα Jazz & more θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 29 Μαΐου με το Εργαστήρι Jazz από το Δημοτικό Ωδείο Πάτρας. Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων  στις 9.30 το βράδυ.

Προπώληση εισιτηρίων στο  ticketservices.gr

Τιμές εισιτηρίων: Ατομικό εισιτήριο (και για τις τρεις ημέρες)  20,00€

Ατομικό ανά ημέρα  10,00€ . Άνεργοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών 7,00€

Ομαδικά εισιτήρια άνω των 20 ατόμων 5,00€. Άτομα με αναπηρία και ο συνοδός είσοδος δωρεάν.

Την Δευτέρα 29 Μαΐου που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία από το σεμινάριο η Γενική Είσοδος είναι 5.00€.

« Όλες οι Εκδηλώσεις