Φόρτωση Εκδηλώσεις

«Ο Καπετάν Στράτος – Η αναγνώριση των δύο αδελφών»

SHARE
ΠΟΤΕ;
16 Οκτωβρίου 2021 @ 18:30 - 19 Οκτωβρίου 2021 @ 20:00
ΠΟΥ;
Αγορά «Αργύρη»
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
  • Κώστας Μακρής (Καραγκιοζοπαίχτης – εικαστικός)
  • Κωστής Στεφανόπουλος (λαούτο – φωνή)
  • Γιάννης Φωτόπουλος (μπουζούκι)
  • Πέννη Γεωργοπούλου (Σαντούρι)
Online Κράτηση

Το θέατρο Σκιών, δίνει τη δική του «ανάγνωση» στα μηνύματα της επανάστασης του ’21, μέσα από μία ιδιαίτερη παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου στην Αγορά «Αργύρη».

Η παράσταση είναι ενταγμένη στις δράσεις που συνοδεύουν την ταυτόχρονη φιλοξενία στο συγκεκριμένο χώρο αλλά και στη Δημοτική Πινακοθήκη, της έκθεσης «Προς Επισκευήν Ολομελείας – μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα», που οργανώνουν το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και ο Πολιτιστικός Οργανισμός .

“Ανεβαίνει” για πρώτη φορά από το «Μαύρο Θέατρο της Πάτρας» με τον καραγκιοζοπαίχτη – εικαστικό Κώστα Μακρή και είχε τίτλο «Ο Καπετάν Στράτος – Η αναγνώριση των δύο αδελφών». Την παράσταση «ντύνουν» μουσικά, ο Κωστής Στεφανόπουλος (λαούτο – φωνή), Γιάννης Φωτόπουλος (μπουζούκι) και Πέννη Γεωργοπούλου (Σαντούρι).

Η έκθεση «Προς Επισκευήν Ολομελείας – μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα», θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

« Όλες οι Εκδηλώσεις